Проєкти логістичного забезпечення

Забезпечення побутових потреб
Комплексні рішення, що покращують якість життя та забезпечують задоволення побутових потреб у будь-якій місцевості та за будь-якого клімату.
Проєкт з нуля
Комплексний підхід, від визначення запитів клієнта до серійного виробництва та післягарантійного обслуговування
Допомога у розробці проєкту
Консультуємо, надаємо інформаційну підтримку та беремо безпосередню участь у розробці ваших проектів.
Підбір готових рішень
Пропонуємо готові рішення для ваших проектів, підбираємо та постачаємо обладнання відповідно до вимог.
Всі проекти

Реалізовані проекти та рішення

Кухонні модулі

Перший в Україні проєкт польової кухні вітчизняного виробництва, розроблений та реалізований спільно з українським партнером. Комплекс пройшов перевірку військовими представництвами, прийнятий на озброєння та запущений в серійне виробництво.

Кухонний модуль контейнерного типу реалізований у двох конфігураціях положення: для транспортування та робоче. Положення для транспортування – компактний контейнер, який зручно транспортувати та переміщувати на вантажному автомобілі (причепі), або залізничним, повітряним чи морським транспортом. 

У робочому положенні комплекс розгортається у автономне кухонне приміщення площею 22 м². Ми спеціально підібрали професійне кухонне обладнання, серед якого, зокрема, електрична овочерізка, слайсер, холодильна та морозильна камери, електрична плита, паровий котел, посудомийка тощо. Все це розміщено особливим чином задля можливості компактно згорнути у положення для транспортації. 

Комплекс призначений для організації харчування групи людей до 500 осіб, таким чином надаючи можливість приготування свіжої та гарячої їжі навіть у важкодоступній місцевості.

Лазне-пральні модулі  

Мобільний лазне-пральний комплекс – спеціальний проєкт ТОВ «Термо Проджектс Україна» на замовлення військових. Модуль призначений для забезпечення побутових потреб військовослужбовців в польових умовах.

Повністю автономний, комплекс споряджений власним запасом води та палива, щоб надати можливість людям без доступу до гарячої води помитися, випрати й висушити особисті речі.

В якості палива для підігріву води модуль може використовувати як дизельне пальне, так і дрова чи електроенергію.

ДетальнішеЗгорнути

Унікальні системи під ключ

Проаналізуємо ваші вимоги та запропонуємо найоптимальніше рішення за вашим запитом